27. travnja 2024.

Biskup Palić sa studentima TKIM-a na početku akademske 2022./2023.

Teološko-katehetski institut u Mostaru počeo je u ponedjeljak, 3. listopada 2022., s novom akademskom godinom 2022./2023. Prvi dan nove akademske godine organiziran je susret s moderatorom TKIM-a, mons. Petrom Palićem. Biskup Palić pozdravio je sve nazočne studente i djelatnike na početku nove akademske godine te kazao kako se teologija studira učeći ali i moleći. Biskup Palić je citirajući papu Benedikta XVI. zaželio svim studentima puno uspjeha na putu traženja lica Očeva.

Pozdravnu riječ nazočnima uputio je i predstojnik TKIM-a, don Marko Šutalo. Pozdravio je sve nazočne, osobito “brucoše”, te potom iznio sve važne obavijesti o predavanjima i tijeku rada u novoj akademskoj godini. Redovita nastava prema rasporedu počinje u utorak 4. listopada.

TKIM je u novoj akademskoj godini upisao 8 novih studenta na prvu godinu preddiplomskoga studija. Ukupno je upisano na pet godina preddiplomskog i diplomskog studija 27 studenata kojima treba nadodati 8 apsolvenata.

Križni put na brdo Hum

MOSTAR – Na Veliki petak već tradicionalno održava se pobožnost Križnoga puta na brdo Hum iznad Mostara. I ove godine na Veliki petak, 29. ožujka 2024., u 14 sati vjernici

Pročitaj više »